Локацията на нашия комплекс е идеална за тези, които искат да се насладят на красотите на южното Черноморие. Ситуиран много близо до плаж Каваци, който се счита за един от най-хубавите плажове в региона, комплексът предлага лесен достъп до това прекрасно кътче. Плаж Каваци е известен с широката си ивица и кристално чистите си води. На него ще откриете обширна гама от бийч барове и ресторанти, където можете да се насладите на вкусни местни ястия, включително прясни морски деликатеси. За любителите на морските изживявания са налични и множество водни спортове, като джетове, водни колела, бананови лодки и много други.
Само на 6-7 минути с кола от комплекса се намира живописният град Созопол, една истинска перла на Черноморието. С историческите си улици, богатата културна наследственост и уникалната си атмосфера, Созопол предлага неограничени възможности за забавление и отдих. Там гостите могат да се насладят на културни разходки из стария град, където всеки камък разказва история. Любителите на пазаруването ще открият разнообразие от магазини, предлагащи местни изделия и сувенири. За почитателите на изисканата кухня, Созопол предлага широк избор от ресторанти, където можете да опитате автентични български ястия и свежи морски деликатеси. Нощният живот в Созопол също не е за пренебрегване, с множество клубове и барове, където забавлението продължава до ранните сутринни часове. Созопол не е само място за забавление, но и идеална отправна точка за еднодневни екскурзии до забележителности в околността. В рамките на кратко пътуване с кола, можете да посетите старинния Несебър, живописния Бургас или уникалния Резерват "Ропотамо", където природата е в най-непокътнатия си вид.
Локацията на нашия комплекс е перфектната отправна точка за незабравими морски приключения и спокойна почивка сред красотите на Черноморието. Тук вие сте в непосредствена близост до някои от най-живописните и привлекателни места в региона. Без значение дали искате да се потопите в плажни забавления, да откривате културното богатство на близките градове и забележителности, или просто да си починете на терасата с любима книга и звуците на вълните, комплекс Apolonia Beach е идеалният ви избор. Ние сме готови да удовлетворим всичките ви желания и да направим вашия престой незабравим! Заповядайте в нашите апартаменти!
Без значение дали искате да се потопите в плажни забавления, да откривате културното богатство на близките градове и забележителности, или просто да си починете на терасата с любима книга и звуците на вълните, нашите апартаменти са идеалният ви избор. Ние сме готови да удовлетворим всичките ви желания и да направим вашия престой незабравим!
© 2023 Apolonia Beach Apartments | Infihost Ltd